Overslaan naar hoofd content

Kleding-hacks

Creatief, makkelijk en snel: geef je kleding een opfrisser voor een zo-goed-als-nieuwe toevoeging aan je kledingkast.
Hemd omstijlen
Maak van je basic hemd een blikvanger met deze supermakkelijke stylingstrucjes. Dat doe je zo.
Maak je jurk strakker
Zit je jurk te los? Met deze hack past je jurk als gegoten, en dat zonder naald en draad. Wat je wel nodig hebt: twee veiligheidsspeldjes en een stukje touw of lint.
Gerafelde jeans
Ziet je jeans er niet meer up-to-date uit? Weggooien is zonde, geef je jeans een tweede leven met een grote schaar en een nagelschaartje.
Zo sluit je een armband met één hand
Ook altijd aan het klungelen om een armbandje aan te doen? Nou, met een paperclip en deze truc is dat voorbij.
Maak van je sjaal een topje
Klaar voor een avondje uit, maar mist je outfit nog een leuk topje? Als je nog een lange sjaal hebt liggen, maak je daar in een handomdraai een leuk shirtje van. Begin maar vast af te tellen, want je bent binnen een minuut klaar.
Maak van je sjaal een balaclava
Een balaclava, een soort trendy bivakmuts, is helemaal in deze winter. Maak er gewoon zelf een van je sjaal.
Maak je jeans strakker
Zit je jeans te los rond je middel? Daar hoeft niet perse een kleermaker aan te pas te komen. Die broekband maak je gewoon zelf strakker en dat met alleen een stuk touw of lint...
Zo blijven je mouwen opgestroopt
Zijn je mouwen te lang, of ga je voor een nonchalante look? Zonder ook maar een naald en draad aan te raken, blijven je mouwen toch opgerold met deze hack. Je hebt er alleen twee haarbandjes of elastiekjes voor nodig.
Rijg een nieuw koord door je hoodie
Is het koord van je hoodie eruit, of is het weer bijna zo ver? No worries. Dat los je super makkelijk op met een veiligheidsspeldje.
Boost je sneakers
Staat je kast vol met sneakers, maar niets steekt er echt bovenuit? Daar gaan wij een einde aan maken, want wij laten je zien hoe je jouw sneakers een welverdiende boost geeft.
Zo maak je je jeans wijder
Zit je spijkerbroek net te strak? Gun jezelf die extra ruimte! Daar heb je geen nieuwe broek voor nodig, je maakt gewoon zelf de tailleband wat wijder met een elastiekje.
Zo fix je het lipje van de rits
Het lipje van je ritssluiting is afgebroken? Dat dingetje heet trouwens een rits-trekker en heb je met een paperclipje zo weer gemaakt.