Overslaan naar hoofd content

Reparaties

Blaas je lievelingskleren nieuw leven in met slimme, maar makkelijk tips. Bespaart je niet alleen veel tijd, maar ook een bezoekje aan de kleermaker.
Zo repareer je een gaatje
Heb je een gat in je kleding, maar geen naaigarnituur? Met deze simpele hack is dat gaatje zo verdwenen met alleen een lapje stof, bakpapier en een strijkijzer.
Zo zet je een knoop aan
Heb je een knoopje wat letterlijk aan een zijden draadje hangt? Daar valt wat aan te doen. Op deze manier heb je in no time een nieuw knoopje aangezet.
Zo repareer je een gat in je jeans
Heeft het noodlot toegeslagen en zit er een gat in je lievelingsjeans? Geen paniek, je hoeft niet naar de kleermaker te rennen en alles wat je nodig hebt is naald, draad en een naaimachine.
Zo repareer je een ingescheurde naad
De naad van je kleding is gescheurd en heb je zo snel mogelijk een oplossing nodig? Het is veel makkelijker dan je denkt: je hebt er alleen maar een schaar, naald en draad voor nodig.
Zo vervang je een rits
Je rits is kapot of toe aan vervanging? Dat fix je gewoon lekker zelf joh! Wel even de volgende dingen in huis hebben of halen: een schaar, een paar speldjes, een naaimachine en een natuurlijk een nieuwe rits.
Zo fix je een vastzittende rits
Een vastzittende rits is zó irritant. Gelukkig heb je het in een handomdraai gerepareerd met, jawel, een stuk zeep.