Overslaan naar hoofd content

Wassen en verzorgen

Wie goed voor zijn kleding zorgt, heeft een garderobe die lekker lang meegaat. Met deze makkelijke tips blijft je kleding er super goed uitzien.
Tip voor schone sneakers
Stralend witte sneakers en dat thuis zonder veel gedoe? Pak er maar vast een schoenborstel, een doekje, een tandenborstel en tandpasta bij.
Zo zorg je goed voor leren schoenen
Leren schoenen zijn top, maar je moet ze wel goed verzorgen, zodat ze er mooi en fris uit blijven zien. Met deze tips gaat jouw favoriete paar jarenlang mee.
Zo zorg je het beste voor katoen
Met een beetje liefde en aandacht gaat jouw katoenen kleding heel lang mee. Lees hier hoe je dat doet.
Zo zorg je goed voor denim
Denim is sowieso al behoorlijk slijtvast en met een beetje verzorging heb je er jarenlang plezier van. Met deze tips ziet je jeans eruit als nieuw, ook als 'ie dat stiekem al lang niet meer is.
Zo zorg je het beste voor wol
Wol is heerlijk, maar ook best een gevoelige stof die een beetje aandacht vraagt. Met deze tips gaan jouw wollen items langer mee.
Dit staat er op je waslabel
Ga je je nieuwe lievelingskledingstuk voor het eerst wassen, weet je niet zeker wat er nu eigenlijk op het waslabel staat... Herkenbaar? Wij zijn de waslabels voor je ingedoken! In ons overzicht vind je de betekenis van alle belangrijke was-, droog- en strijksymbolen.